Prve fotografije J.Lo nakon pomirenja s Benom Affleckom

Piše: Redakcija

Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck obnovili su vezu 17 godina nakon prekida zaruka. Izvor blizak paru za strane je medije potvrdio kako su sedmicu dana zajedno bili na romantičnom putovanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jennylo <3 (@jloregina)


Nakon povratka s putovanja, Jennifer se vratila svojim dnevnim aktivnostima. Paparazzi su je tako uhvatili prilikom izlaska iz teretane, kada se pod zaštitnom maskom i velikim sunčanim naočalama sakrivala od očiju znatiželjnika. Djelovala je zabrinuto, iako se prethodno opustila i odmorilla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jennylo <3 (@jloregina)


Ponovo je došla u središte skandala nakon što se saznalo kako joj je Ben slao ljubavna pisma i prije no što je prekinula vezu s bivšim igračem bejzbola, 45-godišnjim Alexom Rodriguezom.

Navodno joj je pisma slao e-mailom dok je ona snimala film ‘Shothun Wedding’ u Dominikanskoj Republici, gdje je dolazio i Alex.

Neimenovani izvor za strane je medije rekao kako je Alex u šoku nakon što je saznao da je Jennifer ubrzo pronašla utjehu. Podsjetimo, nakon četiri zajedničke godine, sredinom prošlog mjeseca, pjevačica i sportaš stavili su tačku na kraj njihovoj ljubavi.

Izvor:Story

(Dž.S.)

Pročitajte još