Kako su Bajram proveli Jusuf Nurkić, Džejla Ramović, Amra i Edin Džeko, Hana Hadžiavdagić…

Piše: E.Dž.

Širom svijeta danas je obilježen prvi dan Ramazanskog bajrama, koji je stigao nakon najdražeg gosta svih islamskih vjernika. Iako se i ovaj bajram obilježava u pandemijskim uslovima, to nije spriječilo mnoge da provedu najradosniji praznik muslimana u porodičnom okruženju i društvu najmilijih. Osim bogate trpeze, danas su obučene najljepše haljine i odijela.

Mlada pjevačica Džejla Ramović, Bajram je provela sa užim krugom porodice, sestrama, mamom i tatom, a jela se i baklava.

Prekrasne slike stižu i iz italijanskog doma nogometnog dijamanta Edina Džeke i njegove prelijepe supruge, manekenke Amre Džeko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Naša košarkaška zvijezda Jusuf Nurkić, Bajram je dočekao u zagrljaju svoje djevojke, Tuzlanke Emine Durić.

– Bajram dođe mirišu avlije. U bajramskom odijelu, u džennetskom veselju – napisao je ispod fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27)

I bh. diva sevdaha Hanka Paldum zadivila je bakjramskim izgledom i ambijentom koji je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

-Dragi moji, Bajram Šerif Mubarek Olsun! U zdravlju, rahatluku i miru da dočekate još mnogo godina – poželjela je Hanka svima.

Poznata influenserica Hana Hadžiavdagić, Bajram je dočekala u Zagrebu, gdje živi sa  suprugom Tarikom Tabakovićem. Na njoj je sjajna crvena, ljeta haljina, a u ruci, šta drugo nego baklava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Lijepa Berina Crnišanin  stjuardesa iz Novog Pazara, sa adresom u Sarajevu koja je naslovnicu “Azre” krasila je u julu prošle godine, kada smo i radili veliki intervju i upoznali je do najsitnijih detalja, danas ima trostruko slavlje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berina N. Crnišanin (@ber.cr)

Berina, naime, slavi 25. rođendan, Bajram i dan kada je prvi put došla u Saudijsku Arabiju.

-Hvala Ti, Bože, na svemu – poručila je Berina.

Muzičar Amel Ćurić također je podijelio bajramsku sliku iz porodičnog okruženja rodne Gračanice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amel Ćurić (@amelcuric)

Bajram Mubarek Olsun dragi ljudi – poručio je Amel.

A dvostruko slavlje večera ima naš najbolji atletičar Amel Tuka koji je Tuka trijumfovao na atletskom mitingu u Italiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amel Tuka (@ameltukaa)

-Prva trka, prvo mjesto, a sada slijedi bajramsko slavlje! Bajram Serif Mubarek Olsun iz Savone – poručuje večeras Amel Tuka uz brojne čestitke koje prate i ovaj njegov uspjeh.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti