Hrvatski političari u kupaćim: Neko ima mišiće, neko stomak

Piše: Redakcija

U Hrvatskoj političari „ratuju“ na neobičan način. Sezonu objave slika u kupaćim kostimima čini se otvorio je hrvatski predsjednik Zoran Milanović. Nakon što je predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića nazvao “jednim običnim nasilnikom bez mišića”, ovaj mu je odgovorio putem Facebooka svcojom fotografijom u kupaćim gaćama, nastalom očigledno negdje na moru.

– Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami – napisao je Jandroković i, čini se otvrio „sezonu“.

Milanović je, inače, reagirao na Jandrokovićevu fotografiju, riječima: „ Dobro je, nisam rikuno od smijeha…“, a potom se na nnju osvrnula i supredsjednica i saborska zastupnica Marijana Puljak, ujedno i supruga kandidata stranke Centar za splitskog gradonačelnika, Ivice Puljka. I ona je objavila sliku s mora sa suprugom otprije 25 godina, kada je bila trudna.

– Mi nemamo mišiće već stomak, neko od djeteta, neko od pive – opisala je fotku iz 1996. godine.

A da nisu jedini koji su svoja tijela, doduše iz mlađih dana, odlučili pokazati svekolikoj javnosti, „Jutarnji list“ donio je i zanimljiv podsjetnik tamošnjih političara koji su isto činili.

Nekadašnji ministar zdravstva RH Darko Milinović pred kamerama je pokazao nabildano tijelo u dvorištu svoje vikendice na Viru, prije desetak godina.


(Foto: Jutarnji list)

I varaždinski političar Damir Habijan na Instagramu se hvalio svojim polugolišavim fotografijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Damir Habijan (@damirhabijan)

U Hrvatskoj  se još prepričavaju i mišići ministra finansija Zdravka Marića, koji se nije morao skinuti u kupaće gaće. Fotografiju s vakcinacije na kojoj je pokazao mišiće skinuvši se u usku bijelu majicu prenijeli su i strani mediji.

(Foto: Pixsell)

Goli torzo pokazao je i SDP-ovac Joško Klisović, kandidat za gradonačelnika Zagreba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joško Klisović (@josko_klisovic)

Već nekoliko godina bavi se triatlonom, a fotografijom s bazena u Utrinama želio je pokazati da je „spreman za borbu s koruptivnom hobotnicom“.

Izvor: Jutarnji list

(M. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti