Meghan Markle otkazala baby shower

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle sa suprugom, princem Harryjem, raduje se dolasku drugog djeteta. Par čeka djevojčicu, a odbrojavanje već polako počinje. Tim su se povodom američki mediji nedavno raspisali o mogućoj baby shower zabavi, koja je zamišljena kao zabava u organizaciji buduće mame ili njenih prijateljica kako bi se sam dolazak bebe proslavio.

Meghan je željela raskošnu zabavu kako bi proslavila dolazak kćeri, a već se počelo nagađati i o mogućim uzvanicima. No čini se kako do toga ipak neće doći.


OK! magazin piše kako je Meghan odlučila da neće imati baby shower, jer misli da zbog pandemije takvo slavlje nije prikladno.

‘Smatra kako veliki baby shower s hrpom poklona sada nije u redu. Postoji previše svađa u svijetu da bi se takve stvari radile’, rekao je izvor za strane medije.


Ranije je Meghan bila velika zagovornica ovog popularnog slavlja, što je pokazala prilikom zabave za njezinog prvorođenca, sada dvogodišnjeg sinčića Archieja. Tada joj je sve organizirala njena prijateljica, 39-godišnja tenisačica Serena Williams. Slavilo se u jednom hotelu u New Yorku, a za raskošnu zabavu iskeširalo se 200.000 dolara. Umjesto raskošnih zabava, Meghan se s Harryjem radije usredotočila na to da njihov sin Archie bude spreman za dolazak sestrice u obitelj. ‘Par je pripremao svog sina kako bi shvatio ulogu starijeg brata. Posvećuju mu puno pažnje dok s nestrpljenjem očekuju dolazak prinove’, dodao je izvor blizak kraljevskom paru.

Inače, Meghan planira porođaj u udobnosti kalifornijskog doma koji dijeli s Harryjem. ‘Njihov dom je prekrasan, i stvoren je za rođenje njihove kćeri’, rekao je kratko izvor za strane medije.

Izvro:story.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti