Celulit: Zvijezde koje se ne stide svog tijela

Piše: Redakcija

Svakodnevno gledamo savršene žene s naslovnica slavnih svjetskih magazina , savršenih proporcija, bez mladeža, akni, bora, trunke celulita ili sala na stomaku. No, relanost je drugačija, mnoge zvijezde koriste fhotoshop i razne programe za uljepšavanja.

Jennifer Love Hewitt/zadovoljna.hr

Kada je prije nekoliko godina jedan magazin greškom na svojoj web-stranici objavio fotografiju Kim Kardashian prije retuširanja, društvene mreže užarile su se od komentara, Magazin je ubrzo uklonio fotografiju, a Kim ju je kraju sama objavila uz jasnu poruku fanovima.

„Imam celulit, pa šta? Koja djevojka sa oblinama ga nema? Ponosna sam na svoje tijelo i svoje obline, a ova fotografija dokaz je da to što sam na naslovnici magazina ne znači da sam savršena. Da samo znate kako mi bedra sada izgledaju“, poručila je tada Kim.

Iako mnoge slavne žene same zahtjevaju tretman fotoshopom prije objavljivanja svojih fotografija, ima i onih koje to ne odobravaju, ali svejedno to ne mogu izbjeći.

Alicia Keys/zadovoljna.hr

S druge strane, van kamera one se ne stide da pokažu svoje tijelo.

Ashley Graham/nova.rs

Cindy Crawford/nova.rs.

Lady Gaga/nova.rs

Uma Thurman/nova.rs

 

Izvor:nova.rs

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti