Meghan Markle će ponovo sjesti pred kamere: Ovaj put na meti joj je svekar

Piše: Redakcija

Palača se još uvijek nije oporavila od šokantnog intervjua Sussexovih kod Oprah Winfrey , a vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle već priprema novi.

Kako piše magazin New Idea, bivša glumica prvim intervjuom s tri godine mlađim suprugom, princem Harryjem, samo je pripremala teren za svoje samostalno gostovanje u kojem će na meti posebno biti jedan član porodice.

-Svi znamo da Meghan voli s vremena na vrijeme baciti bombu u medije i usmjeriti pažnju na sebe, naravno, nauštrb kraljevske obitelji. Trenutno govori prijateljima kako će ju princ Charles ukloniti iz obiteljskog albuma pa zbog toga nema problem ponovno sjesti pred kamere i službeno saopćiti kako ni njena kćer neće biti dio te porodice, ispričao je neimenovani izvor za spomenuti medij otkrivši tako kako se na vrhu Meghanine crne liste trenutno nalazi njen svekar.

No, isti izvor otkrio je kako ni Meghan ne kotira ništa bolje na Charlesovoj listi. Budući britanski kralj snahi Amerikanki nikako nije oprostio šokantne optužbe o rasizmu uporodice, a mogućnost da ni s budućom unukom neće moći ostvariti željeni odnos, dodatno ga je razbjesnila.

Izvor:story

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti