Sabrina Tubić objavila preslatke fotografije kćerke Daneen

Piše: L. B.

Najpoznatija bosanskohercegovačka blogerka, youtuberka i influenserka Sabrina Tubić, koju su mediji prozvali „Bosanskom Kim Kardašijan“ sa suprugom Dinom Tubićem  je od 2017. godine. Ova uspješna blogerka sada  živi i radi u Dubaiju. Prije nekoliko mjeseci obradovala je svoje pratitelje kada je objavila da je trudna i očekuje djevojčicu. A sada su oduševili sa sretnom viješću da je na svijet stiglo njihovo prvo dijete. Roditelji djevojčic Daneen postali su 27.04.2021.

Ne kriju sreću i vrlo rado sa svojim fanovima dijele svakodnevne trenutke provedene sa svojom kćerkom, a posljednje Sabrinine fotografije su oduševile sve ljude koje je vole i prate.

– Moja mala princeza – napisala je Sabrina pored fotografije jednomjesečne kćerke, i dodala video u kojem se vidi kako je snimanje fotografija teklo.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti