Manekenka zbunila fotografijom na kojoj su svi mislili da je njena kćerkica

Piše: Dž. S.

Naomi Campbell jedna je od najpoznatijih i najuspješnijih manekenki, a nedavno se pohvalila na društvenim mrežama kako je postala majka. Na Instagramu je podijelila i sliku na kojoj nožice malene bebice ponosno drži u rukama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)


Naime, sve je zbunila kada je objavila još jednu fotku.

-Blažena i zahvalna, napisala je Naomi ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)


Pratitelji su pomislili su kako je Naomi pokazala lice svoje novorođene djevojčice, zanemarili su kako je boja kože djevojčice na posljednjoj fotografiji tamnija nego na prethodnoj.

„Naomi je na svoj rođendan objavila svoju fotografiju iz djetinjstva. Ta je fotografija nastala dok je imala tri mjeseca, to nije njena kćerka, komentirali su pratitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)


Prijatelji modne ikone, za strane medije, otkrili su da je dijete rodila surogat majka. Ko je dečko slavne manekenke još uvijek nije poznato.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti