Trendovi kupaćih kostima koje ćemo nositi ovog ljeta

Piše: L. B.

 

Ove godine omiljeni trendovi kupaćih kostima dobijaju prijeko potrebni makeover. Novi modeli u kojima ćete uživati plivajući, podižu i raspoloženje, posebno jer simboliziraju tople ljetne dane i planiranja godišnjih odmora. Donosimo vrhunske trendove kupaćih kostima 2021. godine, koji će vas toliko razveseliti da ćete možda već sada krenuti u kupovinu svoje nove kolekcije. Od modernih krojeva i boja do klasičnih jednodijelnih, sve će se nositi ove godine.

 

Sa skulptiranom donjom žicom

Ove sezone nadogradite gornji dio kostima koji će podići vaše grudi. Donji dio možete upariti s nekim drugim kostimom koji imate ili tražiti nešto slično u istoj boji. Oduševit ćete svoje Instagram fanove kada objavite fotografiju u ovom gornjem dijelu kupaćeg.

S izrezima

Zbogom bočni izrezi, zdravo izrezi na drugim mjestima. Ovaj suptilni detalj dizajna trenutno će vam podići izgled kroz njegov strateški položaj na tijelu koji se pokazao izuzetno laskavim. Volimo višenamjenski komad odjeće, a ovaj kupaći možete upariti i s farmericama, ako tog dana ne idete na kupanje.

 

Životinjski print

Osvježite svoju kolekciju kupaćih kostima životinjskim printom, odlučujući se za minimalniju verziju vaših omiljenih printova.

Pastelni

Prema riječima bivše urednice i osnivače brenda „Jade Swim“ Brittany Kozerski-Freeney, „za ljeto je napravljena pastelna kolekcija koja je najjača kod trgovaca“.

-Trgovci su voljeli neutralnu pastelnu paletu boja, koja je svevremenska i može se upariti s ostatkom vašeg ormara. Također smo odabrali pastele koji laskaju svim tonovima kože – preporučuje Brittany.

 

Višenamjenski

Ukoliko se odlučite za neki od predloženih gornjih dijelova, nećete pogriješiti. Ove kupaće kostime možete nositi kada želite da se fotografirate iprošetate, a možete ih kombinirati sa suknjicama i laganim ljetnim pantalonama.

 

Retro

Iako su retro-nadahnute siluete dominirale u posljednjih nekoliko sezona, od četvrtastih linija vrata do visoko izrezanih gaćica, ove sezone uvode se printovi i kombinacije boja za poboljšanje raspoloženja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti