Koliko je samozatajni Ross iz “Prijatelja” imao plastičnih operacija?

Piše: Redakcija

Slavni “Prijatelji” okupili su se nakon punih 17 godina za jednu specijalnu epizodu koju obožavatelji željno iščekuju. Ipak, najveću pažnju je ukrao 51-ogodišnji Chandler, odnosno Matthew Perry, koji nije izgledao baš najbolje. Nerazgovijetno je pričao i često zurio u prazno pa su komentari ispod videa najviše upućeni upravo njemu.

“Već plačem. Voljela bih da možemo Perryja učiniti sretnim kao što on čini nas”, “Matthew je heroj što se uopće pojavio. I dalje ima šanse za dobar oporavak”, “Boli me što vidim Perryja ovakvog”, “Da su bar ljudi dragi prema čovjeku koji se bori s ovisnošću više od 20 godina”, pisali su obožavatelji u komentarima.

Friends: The Reunion on HBO Max. When it airs, how to watch, guest stars -  CNET

Ipak, nije ponovno posrnuo zbog alkohola, droge i lijekova protiv bolova, već je navodno tada imao bolni zahvat na zubima zbog kojeg se tako čudno ponašao, tvrde upućeni izvori. Ipak, ne smijemo zaboraviti ni preostalu dvojicu mušketira, Matta LeBlanca i Davida Schwimmera koji su se također poprilično promijenili od dana najveće slave. Joey Tribbiani, odnosno Matt, danas im 53 godine, sijedu kosu i poveći trbuh, što je potpuna suprotnost liku koji ga je proslavio. David Schwimmer je najstariji među njima te danas ima 54 godine te je najmanje eksponiran “Prijatelj”.

David Schwimmer

Poznat je i po vezi s nekad popularnom pjevačicom Natalijom Imbrugliom u kasnim devedesetima, a iza sebe ima propali brak s britanskom umjetnicom Zoë Buckman. Upoznao ju je 2007. godne, vjenčanje je održano 2010., a kćerkica je stigla na svijet godinu kasnije. U aprilu 2017. sami su otkrili kako uzimaju pauzu, no razvod je uslijedio godinu nakon toga. Puno se pričalo i o plastičnim operacijama na njegovom licu. Facelifting i operacija nosa ono su što se veže uz Rossa Gellera, no on ih do danas nije priznao.

David Schwimmer

Također, dugo se šuškalo kako je njegova kolegica Jennifer Aniston imala tajnu aferu s njim na početku veze s Bradom Pittom. Prema tvrdnjama izvora koji je uključen u produkciju posebne jednosatne epizode “Prijatelja” Jennifer je od 1994. do 1998., prije nego je počela hodati s Bradom, bila u vezi s Davidom.

– Praktički su živjeli zajedno, ali su uspjeli to sakriti od ekipe na setu. Bojali su se da bi njihova veza mogla utjecati na njihove uloge – rekao je izvor tvrdeći kako mu je to priznao David na jednoj zabavi. Kad je Courtney Cox saznala za to, navodno je bila jako ljuta i povrijeđena što joj je Jennifer to krila, jer su godinama bliske prijateljice. Navodno je Jennifer Davidu slomila srce kad je prohodala s Bradom.

'Prijatelji'

Izvor: tabloid.hr

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti