Zvanično je: Ben i J.Lo su obnovili romansu

Piše: Dž. S.

Twitter

Obnovivši romansu 17 godina nakon prekida, latino diva Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck ne prestaju puniti medijske stupce širom svijeta.

Fotografije zaljubljenog dvojca su osvanule na društvenim mrežama, prilikom ulaska u novi restoran Wolfganga Pucka u Holywoodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez Fanpage (@jloverg12)


S osmjesima na licima i u ležernim odjevnim kombinacijama, J.Lo i Ben su kraj dana odlučili provesti na romantičnoj večeri, a koliko uživaju dok su zajedno svjedoče i fotografije na kojima slavna pjevačica u jednom trenutku naslonila glavu na Benovo rame ne obazirući se pri tome na prolaznike na ulici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez Fanpage (@jloverg12)


Ben i Jenifer još uvijek nisu komentirali svoj odnos, ali isti ne skrivaju mnogo jer su nekoliko puta već uhvaćeni zajedno. Nedavno su snimljeni na romantičnom putovanju u Majamiju gdje suproveli nekoliko dana u luksuznom hotelu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti