Milica Pavlović se udaje?!

Piše: Redakcija

Pjevačica Milica Pavlović otkrila je da je pripadnici jačeg pola “konačno” salijeću sa svih strana. Pošto je godinama pričala da nema dečka i da je niko ne muva, Milica je konačno uhvaćena sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićen, nakon čega je krenula pomama!

– Imam mnogo udvarača i drago mi je da se muškarci konačno interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, ali sada vidim da su se hrabri muškarci konačno probudili. Izgleda da se napokon isplatilo što sam devet godina pričala na sva usta da volim džentlmene koji se ne stide da priđu ženi – rekla je Milica.
OVE FOTOGRAFIJE SU IH ODALE Tri dokaza da su Milica Pavlović i zgodni  vaterpolista već mesecima u vezi

Pavlovićeva nije željela da potvrdi ni demantuje vezu sa Nikolasom Saveljićem, ali je otkrila da jedva čeka da se uda!

– Kao i svaka djevojka i ja se već dugo pripremam za svoje vjenčanje. Znam da će mi tog dana biti najveći stres da šminkom ne uprljam vjenčanicu.

Izvor: mondo.rs

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti