Lijepa Hurem priznala: Nije lako s jednim djetetom, a sa dvoje je teško

Piše: Preuzeti tekst

Otkako se ostvarila u ulozi Sultanije Hurem u turskoj serji ‘Sulejman Veličanstveni’, glumica Meryem Uzerli plijeni pažnju gdje god se pojavi. Postala je popularna i na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati više od šest miliona korisnika društvene mreže. Najviše pažnje privlači fotografijama sa svojim kćerkicama Larom i Lily s kojima često pozira.  Čuvena Hurem nedavno je bila zvjezda Međunarodnog filmskog festivala u Moskvi, a tih dana susrela i s ekipom ruskog izdanja magazina HELLO!, kojem je, osim o glumi, pričala upravo o kćerkicama, ali i partneru s kojim je dobila drugu kćerku.

‘Nije lako s jednim djetetom, a sa dvoje je ‒ teško. Pritom mislim na planove, organizaciju i rješavanje stvari vezanih za posao. Mnogo putujem, ali nikada ne vodim kćerke samo da bih im bila blizu jer smatram da je to sebično. Kratka putovanja od dva, tri dana veoma su zamorna i stresna za dijete. Ali, važno je da imate nekog svog, nekog na koga se možete osloniti. U Moskvu sam došla mirna, jer znam da moj partner u svakom trenutku pazi na djecu. On je zaista divan otac, podržava me, pomaže mi… Ne odvaja se od djevojčica, s njima je 24 sata dnevno, a po potrebi uskače i dadilja’, rekla je Hurem koja još uvijek skriva identitet partnera.

‘Malo se on brine za Laru, malo ja za Lili, onda se zamjenimo, pa opet ispočetka. Ponekad se pitamo kada ćemo imati vremena da se poljubimo. Sve vrijeme smo angažirani oko djece. To je poprilično težak posao i ogromna odgovornost, ali je nešto najlepše na svijetu’, rekla je lijepa Meryem koju je novinar pitao planira li vjenčanje, a ona je imala spreman odgovor. ‘Vjenčanje nisam planirala jer čekam da čujem što će mi reći unutrašnji glas kojem vjerujem. Ne želim se udati samo zato što se to od mene očekuje. Ako se dogodi, sigurna sam da ću se udati za osobu s kojom sam sada, ali trenutno je naš fokus na porodici i djeci’, otkrila je.
Izvor: story.hr
(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti