Brena pokazala luksuznu jahtu sa šest spavaćih soba

Piše: L. B.

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović, obožavaju da krstare zbog čega su sebi priuštili jahtu kako bi sami mogli da obilaze šta požele.

Pjevačica je nedavno otkrila šta sve ima u svojoj jahti, kao i koliko je dugačka, a sada je njeno plovilo usidreno u Crnoj Gori s obzirom na to da su Boba i ona odlučili da krstare Jadranskim i Sredozemnim morem:

– Pa to je jedan lijep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Željeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu pauze i odmora da prođem ono što sam cijelog života zaista željela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam željela – rekla je Brena u jednom od ranijih intervjua.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti