Emily Ratajkowski našla se na udaru kritika zbog fotografija sa sinom

Piše: Redakcija

Manekenka Emily Ratajkowski nedavno je postala majka. Na svom Instagram profilu pohvalila se novim fotografijama. Naime, povodom svog rođendana objavila je nekoliko fotki, na kojima drži tromjesečnog sina Sylvestra Apolla.

Emily, još poznata kao Emrata, na slikama bebicu pridržava rukom uz bok, ali je većinu njenih pratitelja uznemirilo što mu ne čuva vrat i glavu.

– Rođendanska večer s partnerom za putovanja iz snova , napisala je u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


Glumica je ubrzo onemogućila komentiranje ispod objave, ali su kritičari nastavili na Twitteru.


– Emrata dijete drži kao da je ručnik za plažu i zatim ugasi komentare – komentirala je jedna osoba slijed događaja. Drugi su je isto upitali zašto je to napravila, ali se glumica nije oglasila.

– Znate onu nervozu koju osjećate kad vidite malu djecu koja razvlače svoje ljubimce? Tako se ja osjećam kad vidim kako Emily Ratajkowski drži živa bića – rekao je neko i dodao fotografije Emily sa sinom i s malim psom u rukama.

Čak je i britanski voditelj Pierce Morgan komentirao fotografiju.

“Ovako se ne nosi dijete i ne bi trebala poticati milionne svojih pratitelja da rade isto. Rado ću ti udijeliti koji savjet ako treba”, napisao je on.


Izvor:24.sata.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti