Lepa Brena planira otvoriti muzej: Šta će se sve nalaziti u njemu?

Piše: Redakcija

Pjevačica Lepa Brena kazala je da bi muzej u njenu čast bio odlična ideja i da bi na taj način i mlađim generacijama pokazala šta je to sve uradila u višedecenijskoj karijeri. Brena se dotakla lutki sa njenim likom, koje su se nekad naširoko prodavale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


-Zadržala sam jedan paket Barbika i čuvam ih, jer za mene imaju emotivnu vrijednost – rekla je muzička zvijezda.

– Jednog dana bih da napravim mali muzej, koji bi se zvao: “Period i epoha Lepe Brene”. U njemu bi se, pored mojih ploča i kaseta, filmova, kostima, našle i moje Lepe Brenice – istakla je ona.

Brena je nedavno otkrila i da pokreće svoj novi biznis:

– Spremamo sada nešto novo, a ja ću da se bavim nekim sitnim lepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove “Brena beauty” i “Brena healthy”. Sigurno se neću baviti modom, zato što modu prepuštam velikim svjetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne vjerujem da mogu da im pravim konkurenciju. Neće biti šminka – tajanstvena je pjevačica, koja u istom maniru dodaje:

-Hoću da pokažem kako živim, šta koristim i šta možete koristiti da ostanete vitalni i da se osećate dobro, bez obzira na to koliko imate godina- dodala je Brena.

Izvor:Telegraf

(Dž.S.)

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti