Angelina se vratila bivšem suprugu?

Piše: Redakcija

Nakon što je nedavno Jennifer Lopez šokirala prekidom zaruka s Alexom Rodriguezom i vrlo brzo se vratila bivšem suprugu Benu Afflecku, sada se nagađa sličan scenarij kod glumice Angeline Jolie.

Kako su istaknuli svjedoci, viđena je ispred doma svog prvog supruga Jonnyja Lee-a Millera u kvartu Dumbo u Brooklynu. Iako možda to nije očekivala, sve su popratili paparazzi fotografi, čije fotografije su se vrlo brzo proširile svijetom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Di che segno sei? (@dichesegnosei)


 

Angelina je u jednoj ruci imala torbicu modne kuće Louis Vuitton, a u drugoj bocu skupocjenog vina Peter Michael. Sve se dogodilo u petak navečer, a zbog svih detalja mnogi vjeruju da se njihova romansa obnavlja.


Inače, bivši supružnici su nakon razvoda ostali dobri prijatelji, a poznato je i da je Angelina otvoreno jednom prilikom rekla kako žali zbog njihovog rastanka.

Angelina je nakon njega čak dva puta ušla u brak – 2000. godine se udala za Billyja Boba Thorntona, a 2014. godine je rekla ‘da’ Bradu Pittu s kojim se do nedavno borila oko skrbništva nad njihovo šestero djece. Za razliku od nje, Jonny je imao jedan pokušaj koji je trajao 10 godina. Naime, do 2018. godine je bio u braku s glumicom Michele Hicks. Ni Angelina ni Johnny se nisu oglasili povodom ovih nagađanja.

Izvor:Story

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti