‘Azra’ daruje: Karte za Exit, članarinu u LM fitness centru, parfem, Essence kozmetiku

Piše: Redakcija

 

Najčitaniji magazin za ženu i porodicu “Azra”, u 1268. broju, kao i u svom svakom printanom izdanju, daruje čitatelje. Svi oni koji nabave svoj primjerak aktuelnog broja koji je u prodaji od 16. do 23. juna mogu osvojiti vrijedne poklone.

U saradnji s organizatorima „Exit“ festivala, „Azra“ magazin svojim vjernim čitateljima poklanja četiri ulaznice. Imena sretnih dobitnika objavit ćemo u narednom printanom izdanju „Azre“ (23.06.).

A, u saradnji sa bh. fitness ikonom Lejlom Šebić, omogućili smo da najsretniji čitatelj ili čitateljica osvoje besplatnu mjesečnu članarinu LM fitness centru koji je upravo ovih dana otvorio vrata svojih novih ekstra modernih prostorija u najvišpoj zgradi na Balkanu, Avaz Twist Toweru u Sarajevu.

I “Follow Your Soul Men s.Oliver” može biti Vaš! Kako?, saznajte na 7. strani našeg magazina. Ovo je inače drveni začinski miris za muškarce.  Predstavljen je 2020. godine. Gornje note su bergamot, cardamon iz Guatemale i ružičasti biber; srednje note su ruzmarin, ambroksan i mahovina; bazne note su vetiver i kedar.

Također, na strani 14. poklanjamo i tri puta po tri EXTREME SHINE sjajila za usne ESSENCE.

Sve detalje kako do vrijednih nagrada saznajte u aktuelnom broju magazina „Azra“, u kojem smo objavili i imena dobitnika poklona iz prošlog.

Soulmate Women s.Oliver osvojila je Almedina Mulić, Cazin

Dobitnice Max Factor poklona iz prošlog broja su:  Adela Bikić, Vitez; Martina Kosić, Kiseljak; Azra Mandžukić, Sarajevo.

Hit knjigu ove sezone, „Kapija“, izuzetne bh. književnice Medihe Šehidić, u izdanju IK „Buybook“ dobila je Mina Kovačević iz Travnika.

Sretnim dobitnicima čestitamo. Nastavite čitati “Azru”, jer mi smo tu da vas uvijek obradujemo.

(M. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti