Beauty savjet: Viralni trik koji čini oči ljepšima i izražajnijima

Piše: Redakcija

Lijepo našminkane oči su bez sumnje osnov svakog dobro osmišljenog make upa, a globalna pandemija to je još dodatno naglasila te se čini kako će se ovaj trend iz 2020. nastaviti i u ovoj godini.

Ako ste i vi vječito u potrazi za idealnim make up proizvodom za oči, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za vrlo praktičnu olovku koja će pogled učiniti ljepšim i dramatičnijim.

Nije ništa novo da bijela ili nude olovka za oči pouzdano stvara efekt većih očiju, a tim se trikom koristi i modna ikona Victoria Beckham.

Umjesto da samo koristite olovku za oči na donjem kapku, radije se odlučite za proizvod s svjetlucavim česticama koje se reflektiraju na svjetlosti, baš poput klasičnog highlightera za lice.

@giseleayoraWant a subtle way to make you eyes pop!✨ @ctilburymakeup Exagger-eyes Liner Duo ##biggereyes ##makeuphack ##summermakeup♬ original sound – Gisele Ayora


Make up ovisnice s TikToka ne mogu se zasititi ovog cool proizvoda uz pomoću kojeg će vaše oči izgledati veće.

Olovka s dvije strane, crnom i svjetlucavom u nijansi šampanjca, nešto na tragu highligtera, doista čini čuda za izgled, a ovaj popularni proizvod potpisuje proslavljena make up mogulica, Britanka Charlotte Tilbury.

Njen je proizvod veliki hit na TikToku te su mnoge beauty influencerice ne prestaju hvaliti.

Riječ je o proizvodu pod nazivom Hollywood Exagger-Eyes Liner Charlotte Tilbury i otvara poglede, te oči čini naglašenijima i dostojnima holivudskog crvenog tepiha.


Ukoliko ste sumnjičavi pogledajte brojne videe na TikToku i bit ćete oduševljeni.

Izvor:tportal

(Dž.S.)

 

 

 

Pročitajte još