Must have suknje za ljeto 2021.

Piše: L. B.

Najtraženiji predmeti za ljetne dane su definitivno suknje. S temperaturama koje se polako počinju penjati, a dani postaju sve svjetliji i duži, vidimo priliku da iz svog ormara izvadite sve ljetne stvari, ali i da se fokusirate na suknje. Ukoliko ih nemate dovoljno ili ne znate koju da izaberete, spremili smo za vas stilski vodič i detaljna objašnjenja koje suknje će ove godine posebno da se nose, od tkanine, dužine, siluete do svih detalja – preostaje vam samo odabrati svoj omiljeni model

Denim

Ako ste strastveni pratitelj svakog trenda iz 90-ih, onda denim suknja nije iznimka za vas.

Mini

Tako je. Kratke minice vraćaju se ove godine i ne možemo zamisliti ništa oslobađajuće za noćni izlazak od ove vrste suknje.

Pletena

Uložite u pletenu suknju koja je jednako udobna, ali izgleda znatno uglađenije. Ali, pazite kad nosite ovu suknju, jer se ispod nje sve ocrtava.

S printom

Preslatke suknje s printom su sve što vam treba za nekoliko kombinacija, samo mijenjate gornje odjevne predmete i bit ćete totalno u trendu.

Izrezi

Izrezani detalji bit će ogroman hit i ove sezone.

Na preklop

One koje se možda najlakše stiliziraju su suknje s preklopom i ponovno su u centru pažnje. Kombiniraju se sa svime, od bijelih košulja do majica s printom, pa budite kreativni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti