Serena Williams u dosad neviđenoj kombinaciji na terenu

Piše: Redakcija

Tenis i modni trendovi oduvijek su bili usko povezani. Serena Williams predvodnica je mnogih od tih trendova, a njeno izdanje u prvom kolu Wimbeldona izazvalo je brojne reakcije, a velika većina reagirala je oduševljeno.

– Izgledala je kao da ide van, a ne na neki sportski događaj. No, prekrasna je, hrabra i jednostavno ste morali gledati u nju. Ovo još nikada nije viđeno – samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Dok je predala susret prvog kola Wimbledona Bjeloruskinji Aleksandri Sasnovič zbog povrede butnog mišića, teniska ikona dokazala je još jednom zašto je omiljena u srcima obožavatelja kada je na teren izašla u odjeći koja priliči teniskoj kraljici. Odjevena u potpuno bijeloj kombinaciji, Serena je zavidila suknjom u obliku šlepa koja se vukla po terenu dok su sve oči posjetitelja u publici bile uprte upravo u nju. ‘Svaka čast brendu Nike na ovoj kreaciji koju su pripremili za nju’, komentirali su modni stručnjaci koji su još jednom ustanovili da Serena na terenu ruši sve predrasude kada je u pitanju uniformirana odjeća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by thebldgroup.com (@thebldgroup)

Amerikanka, koja će u septembru imati 40 godina, se u četvrtom gemu poskliznula nakon čega je zatražila liječničku pauzu. Nakon više od sedam minuta pomoći pokušala je nastaviti, no bolovi su bili preveliki, opet je pala, a zatim u suzama završila obračun protiv 27-godišnjakinje iz Minska. Williams je bila vidno emotivna dok je odlazila s terena mašući navijačima koji su joj izražavali svoju podršku dok se ona u suzama udaljavala s terena.

Izvor: story.hr

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti