Ni Charles neće odati počast Diani: „Ovi trenuci mogu obnoviti stare rane“

Piše: Redakcija

Sutra će se održati emotivan događaj za cijelu kraljevsku porodicu , posebice braću Williama i Harryja. S nestrpljenjem se iščekuje otkrivanje kipa pokojne princeze Diane u Kensingtonskoj palači povodom njenog 60. rođendana. Iako bi to trebao biti događaj koji će spojiti porodicu pa makar na taj trenutak, u ovoj porodici vlada nemir. Vjeruje se da bi ovo moglo pobuditi stare rane i pojačati tenzije između već posvađanih članova porodice , posebno Williama i Harryja. Dok se pisalo o nazočnosti Meghan Markle i Kate Middleton, izgleda da odati počast bivšoj supruzi neće ni princ Charles.

‘Doista mu je teško. Ovi trenuci mogu obnoviti stare rane i vraćaju mu uspomene; sretne, tužne i žalosne’, rekao je prijatelj princa Charlesa za The Times i dodao da od smrti princeze Diane smatra da je ta sjećanja najbolje zadržati za sebe i sve prepustiti svojim sinovima. Drugi je izvor ranije otkrio za The Sun kako je princ Charles sasvim jasno rekao da ga neće biti na tom događaju jer ide u Škotsku. ‘Nema planiranog sastanka između njih trojice. Charles će to prepustiti sinovima’, dodao je izvor.

Vjerovalo se da će se braća spojiti barem ovim povodom, no ništa od toga. Princ William će kip pokojne majke obići u privatnoJ posjeti sa suprugom i djecom, a uoči službenog otkrivanja na kojem će mu se pridružiti brat. Unatoč tome, kip će obići odvojeno, a na isti će način održati i govore.

Podsjetimo, u prošli četvrtak navečer britanski je princ Harry sam otputovao iz Los Angelesa u London. Harry je otputovao sam, demantiravši tako špekulacije da će sa sobom povesti i dvogodišnjeg sina Archieja. Da ga na putu neće pratiti 39-godišnja supruga, Meghan znalo se već otprije.

Upravo zbog činjenice da supruga nije s njim, britanski mediji pišu kako će 36-godišnji princ imati priliku pokušati izgladiti odnos sa starijim bratom Williamom.

Izvor:story

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti