Odbili zahtjev Britney Spears za raskidom skrbništva, otac i dalje ima kontrolu nad njom

Piše: Redakcija

Sutkinja odgovorna za nadzor kontroverznog skrbništva Britney Spears (39), odbila je njezin zahtjev sedam dana nakon javnog istupa u kojem je pjevačica strastveno zatražila slobodu, piše Daily Mail.

Sutkinja Brenda Penny, koja je bila odgovorna za cijeli slučaj pred Višim sudom u Los Angelesu, u srijedu je potpisala presudu kojom je Jamie Spears, otac Britney, službeni skrbnik i ima kontrolu nad njezinim životom.

Detalji presude još nisu podijeljeni s javnosti, iako se u L.A.-u već sada očekuje novi zahtjev kojom će se tražiti sloboda Britney Spears.

Brenda Penny rekla je tada da će joj trebati formalna predstavka predana sudu u kojoj se traži prekid skrbništva prije nego što bude mogla poduzeti bilo kakvu akciju.

Sam Ingham, advokat Britney Spears popunio je zahtjev kojim su službeno zatražili prekid skrbništva no, on je odbijen.

Očekuje se da će sada podnijeti novi.

Izvor: 24sata.hr

(L. M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti