Šorc ili suknja? Oboje! Izdanje Charlize Theron u kojem su noge u prvom planu

Piše: Redakcija

Kratke pantalone i suknje dušu su dale za nošenje po vrućinama, no dizajneri su se dosjetili i ta dva popularna ljetna odjevna predmeta spojiti u jedan. Tako je nastao skort (složenica od engleskih riječi shorts i skirt), zanimljiv komad koji je nosila Charlize Theron na projekciji filma „Brzi i žestoki 9“.

Charlize Theron fotografi nerijetko ulove kada glumica odlazi u teretanu, a odjevno izdanje za prikazivanje novog nastavka slavne akcijske franšize istaknulo je rezultate naporne i predane tjelovježbe. Prelijepa oskarovka nosila je skort modne kuće Dior, čije je Charlize dugogodišnje zaštitno lice, a riječ je o odjevnom predmetu koji naprijed izgleda kao minica na preklop, a nazad kao šorc.

Spajanjem šorca i minice dobije se atraktivnost kratke suknje i praktičnost kratkih hlačica te se tako izbjegnu moguće nezgodice kad osoba sjedne ili se sagne. Uz crni skort 45-godišnja ljepotica nosila je klasičnu bijeli košulju podvinutih rukava i elegantnu crnu torbicu također s Diorovim potpisom.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti