Jelena Karleuša: Jako je teško i skupo u mojoj koži!

Piše: Redakcija

Foto: Facebook

Jelena Karleuša pojavila se u Beogradu na otvaranju jedne privatne klinike. Naime, pjevačica je došla u modernoj kratkoj haljini sa puf rukavima i dubokim dekolteom, u svijetlo zelenoj nijansi, sa velikom torbom identične boje, dok je na sebi imala i rupičaste bež, duboke sandale.
Stajling je upotpunila blaga šminka i duga kosa uvijena u blage talase, te je pjevačica kao i obično djelovala ekstravagantno i skupo.

Ipak, ona je otkrila da haljina na njoj košta samo 20 eura.

– Na meni nije uvijek sve skupo i markirano. Trenutno na sebi imam haljinu koja košta nekih dvadesetak eura. Nemam ja problem sa tim. Bitnije mi je kako nešto stoji, a ne koliko košta – rekla je Jelena.

Pjevačica je potom otkrila zbog čega nije lako biti žena, a zbog čega je još teže biti Jelena Karleuša.

– Jako je teško biti u mojoj koži i mogu reći skupo. Održavanje ove kože mnogo košta. Meni se sve gleda i to pod lupom. Nisam uvijek zadovoljna svojim izgledom, zato postoje fotošop i estetska hirurgija – ističe pjevačica.

– Moj posao zahtjeva da izgledam jako dobro. Svi nama zamjeraju kada vide celulit, bore, podočnjake. Da žena izgleda dobro i da se dobro slika apsolutno je sve bitno: da li je raspoložena ili nije, da li je u PMS ili nije, kakvo je svjetlo, sjenka, iz kog ugla se slika, koje je doba dana i tako dalje. Nama se sve slika i podbradak i podočnjaci, a ja se trudim i moram zbog posla kojim se bavim da uvijek izgledam dobro. Moje tijelo ima jedan oblik kad se probudim, a čim popijem čašu vode ili nešto pojedem, poprima drugi oblik. Generalno nije lako biti žena – kaže JK.

Izvor: kurir.rs

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti