Karleuša priznala: Radila sam grudi i usne, plašim se operacije nosa

Piše: Redakcija

Jelena Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih i njegovanijih pjevačica na domaćoj javnoj sceni, kao i neko ko u svoj izgled ulaže mnogo. Pjevačica nikada nije krila da je pobornik estetske hirurgije ako žena ima granicu, a u više navrata je govorila o tome da ima silikone u grudima.

Ipak, da ni ona nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom je i sama priznala i otkrila da šta je još radila na sebi.

– Plastična hirurgija je fantastična stvar. Ako se ne pretjera i ako se radi pametno pametno, može da se izgleda fantastično. Pravim plan kako da se bavim ovim poslom narednih 20 godina, a da izgledam ovako, da se ne promijenim. Nisam upala u priču o Dorijanu Greju koji želi da zauvijek izgleda mlado, ali moj posao je da izgledam dobro. Jedine dvije korekcije koje sam radila su grudi i usne. Ali usne nikada nisu bile trajne, nego nešto što mora iznova da se radi. Samtram da sve što je trajno na licu može da ima velike posljedice – rekla je Jelena za Kurir i dodala da planira da radi i botoks.

– Nikada nisam radila botoks, ali to nije nešto čime se ja hvalim. Vrijeme je sad. Nekada je bolje početi na vrojeme, nego da se dese trajne posljedice koje samo radikalnije mogu da se riješe. Ušla sam upravo u tu fazu kada je posljednji voz za neku vrstu inervencija – rekla je pjevačica kroz smijeh.

Na pitanje šta bi još uradila na sebi, Jelena je bila iskrena i priznala da joj je želja da operiše nos.

– Moja životna želja je da operišem nos. Ali nisam uradila, jer je na sred lica, plašim se greške. Ono što ću sigurno uraditi u narednom periodu, to su opet grudi. Velike grudi nisu sada toliko in i mislim da ću ih smanjiti. Ono što meni uvijek smeta je višak kože, kilograma, celulit, bore – kazala je Jelena.

Izvor: kurir.rs

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti