Anđelka Prpić nakon razvoda ima novog dečka

Piše: Redakcija

Nakon razvoda od Darija Prpića, emotivni status Anđelke Pripić ne prestaje da zanima javnost. Već nekoliko puta javnost ju je povezivala sa različitim muškarcima, a glumica je odlučila, da se na pomenute napise ne osvrće.

Ipak, sada su je paparaci fotografisali u društvu nepoznatog muškarca, a kako domaći mediji prenose, riječ je o novom dečku Anđelke Prpić. Kako prenosi “Srbija danas” njih dvoje su vidno raspoloženi razmjenjivali osmijehe i dodire u jednom prestoničkom kafiću, koji glumica vrlo rado posjećuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

O novoj ljubavi, Anđelka još uvijek ne želi da komentariše, kao ni da otkrije da li je sretno zaljubljena ili ne. Ipak, sudeći po njenom osmijehu, izuzetno je ispunjena, a da li će o svojim emocijama više ikada govoriti javno, ostaje da vidimo.

Izvor: story.rs

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti