Lana Jurčević izgleda bolje nego ikada, pokazala zanosno tijelo

Piše: Redakcija

Mlada pjevačica i poduzetnica, 36-godišnja Lana Jurčević, našla se na meti kritičara nakon pojavljivanja na Porinu zbog par kilograma ‘viška’, a među komentatorima koji su bili posebno negativni istaknuo se Neven Ciganović koji je, između ostalog, poručio kako pandemija nije dobro utjecala na nju. Pokrenula se nakon toga žustra rasprava na društvenim mrežama oko njezine kilaže i izgleda, a cijelu situaciju komentirala je i sama Jurčević. Novom fotografijom koju je objavila na Instagramu iz Opatije ponovno je izazvala komentare i, sudeći po njima, oduševila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

‘Spavaš li mirno Cigi? Lana divoto’, ‘I gdje si ti sad debela? I imaš viška kila?’, upitala ju je jedna pratiteljica, dok je drugi dodao ‘Gdje ti je trbuh?’. Nadovezala se još jedna pratiteljica riječima ‘Predivna ženo’, a nanizali su se ispod objave i brojni komplimenti.

Podsjetimo, nakon kritika na račun kilaže i izgleda Lana je objavila video u kojem je jasno dala do znanja da je borkinja za promicanje pozitivne slike o vlastitom tijelu. Kako je istaknula, ona u svojih nekoliko kilograma viška ne vidi nikakav problem.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti