Nataša Bekvalac pokazala kako je izgledala prije 23 godine

Piše: Redakcija

Pop pjevačica Nataša Bekvalac (40) već duže od dvije decenije važi za jednu od najpopularnijih muzičarki na našim prostorima, a na svom Instagramu redovno se oglašava o svim aktuelnostima iz života. Lijepa Novosađanka sada se prisjetila svojih početaka te pokazala kako je izgledala kada joj je bilo 17 i kada se sama stilizirala, šminkala i birala haljine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša je na Instagram storiyu objavila fotografiju iz sa nastupa na festivalu “Beogradsko proljeće” od prije 23 godine. Kako je navela, za taj nastup, sama je odabrala haljinu i sama se šminkala.

– Ja… 17 godina… Festival ”Beogradsko proljeće”. Sama sam se šminkala, sama birala haljinu, pa sam tako uparila boju ruža i haljine. Kristina, šta kažeš – napisala je Nataša Bekvalac, iskoristivši priliku da se javno obrati svojoj sestri, stilistkinji Kristini Bekvalac i upita je za mišljenje.

Iako je Nataša samokritična i voli da se šali na svoj račun, očito je da joj sa 17 nije uopće trebao profesionalni tim koji bi je stilizirao za nastupe.

Izvor: Gloria

(M. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti