Paris Hilton pokrenula vlastiti kulinarski show

Piše: Redakcija

Gotovo dva desetljeća nakon što se proslavila u reality showu “Jednostavni život” vraća se na male ekrane novom emisijom na Netflixu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

Poznata i svestrana zvijezda Paris Hilton – manekenka, glumica i pjevačica, vraća se na televiziju emisijom “Kuhanje s Paris” gdje će otkrivati recepte iz vlastite kuhinje, ali i pripremati nova jela. Inspirirana velikom popularnošću videa na kojem pravi lazanje, a kojeg je objavila početkom prošle godine, Paris se odlučila na pokretanje vlastite emisije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

S obzirom na to da Paris nije profesionalna kuharica, to neće niti pokušavati biti, stoji u Netflixovom opisu emisije koja je sve samo ne tip kulinarske emisije kakve smo do sada poznavali. Uz pomoć poznatih kolega i prijatelja, isprobavat će nove sastojke i recepte i voditi gledatelje kroz proces od kupovine u trgovini do gotovog jela na stolu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

Riječ je o emisiji po uzoru na “Selena + Chef” u kojoj je pjevačica Selena Gomez učila kuhati ugostujući druge slavne osobe. Na Netflixu će se serija od šest epizoda prikazivati od 4. augusta, a Paris je najavila kako će izdati i vlastitu kuharicu koja je trebala izaći još tokom prošle godine.

Izvor: Alo.rs

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti