Jelena Karleuša pozirala sa kćerkama, ljudi oduševljeni

Piše: Redakcija

Pjevačica Jelena Karleuša nerijetko ističe koliko je ponosna na svoje kćerke Niku i Atinu, zbog toga što su vaspitana djeca, dobri đaci i dobre osobe.

Ovog puta, pokazala je da su kćerke od nje nasljedile i ljepotu, a za jednu od njih s razlogom kažu da je Jelenina kopija.

Naime, Jelena je objavila fotografiju iz večernje šetnje sa Nikom i Atinom, a komentari ne prestaju da se nižu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)


– Mama i mačići – napisala je Jelena u opisu fotografije.

Nika je za ovu priliku izabrala teksas haljinicu i patike, dok je Atina na sebi imala mini-cvijetnu haljinu i sandale. Jelena je u svom stilu izgledala zanosno u mini, plavoj haljini, sa torbom od istog materijala i u providnim sandalama.

Obje kćerkice dobile su bezbroj pohvala, a fanovi su primijetili da Atina sve više liči na mamu.

“Tri gracije”, “Au, mama, kakve anđele imaš”, “Još malo i padaš u sjenku)”, “Bukvalno, još godinu, dvije i stvarno će biti glavne zvijezde”, “Mlada gospođica sa tvoje lijeve strane baš zna kako da pozira”, “Nika ima nesvakidašnju ljepotu”, “Atina ne može da ne bude poznata, nema šanse”, samo su neki od komentara.

Izvor:Telegraf

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti