Sedmični horoskop: Vage na oprezu, Bikovima se smiješi romansa, Vodolije tek čeka ljubav

Piše: Redakcija

Foto: Unsplash

 

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

 

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Imate uspjeha u ljubavi, bez obzira u kakvom ste statusu. Veza blista novim sjajem. Ako i nešto drugo želite, vezu, flert ili avanturu, šanse su na vašoj strani. Sretni ste.

Posao: Očekuju vas važne promjene i ozbiljan rad. Ipak, možete računati na ostvarenje plana, naročito na veću zaradu, napredovanje ili promjenu posla. Možete i riskirati ponešto.

Zdravlje: Nađite vremena za odmor, zabavite se.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Nije baš vaša svakodnevica, ali romantičnog ste raspoloženja. Može vam se desiti i neočekivana, ali lijepa veza. Posebno ste razvojem događaja obradovani ako ste dugo sami.

Posao: Možete očekivati važne promjene. Moguć je važan sastanak, u sklopu kojeg je i kontakt s osobom koja će vam ponuditi dobar, unosan posao. Bit ćete, naprosto, oduševljeni i sretni.

Zdravlje: Obogatite jelovnik voćem i povrćem.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Strasti i emocije se rasplamsavaju. Partner je sve zahtjevniji, a to traži određena odricanja. Ne sumnjajte u ljubav i dobre namjere osobe koju volite ili u koju ste zaljubljeni.

Posao: Neopterećeno i s mnogo volje planirate posao. I u slučaju da zahtijeva određena ulaganja, ne samo znanje i stručnost, već i novac, važno je da je sve veoma lako ostvarivo.

Zdravlje: Sretni ste i zadovoljni.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Toliko ste zaljubljeni da ste spremni na popuštanje voljenoj osobi.  Odlučni ste u namjeri da maksimalno doprinesete zajedničkoj sreći. Ako ste slobodni, dolazi nova ljubav.

Posao: Niste pretjerano raspoloženi za rad. Još manje vam se dopadaju ideje koje vam pokušavaju nametnuti drugi. Želite raditi još bolje, što više samostalno, bez ovisnosti o bilo kome.

Zdravlje: Uživajte u svim prednostima ljeta.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Kao malo kada, analizirate situacije kroz koje ste prolazili u ljubavi?! Na posebnu toplinu i nježnost voljene osobe možete računati tokom vikenda, pogotovo ako se skupa odmarate.

Posao: Nezainteresirani ste, imate potrebu da se, na neko vrijeme, odvojite od zahtjevnijih obaveza. Želite raditi samo koliko je neophodno, da budete u toku. Ipak, zadovoljni ste.

Zdravlje: Šetajte, ujutro i predvečer.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Susret, razgovor ili neobična situacija doprinijet će da brzo donesete važnu odluku. Sazrelo je vrijeme za “veliko pospremanje” emocija, za sreću i stabilnost u ljubavnom životu.

Posao: Sve je širi krug poslovnih poznanstava. I to pomaže da lakše ostvarite ambicije, uđete u novi posao ili se oslobodite svega što vam predstavlja teret. Ipak, oprez s finansijama.

Zdravlje: Godi vam ljeto.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Netipično, ali kao da vam se u dušu uvukao oprez. Ne znate šta da mislite, još manje šta da uradite da budete još sretniji. Najvažnije je da se vi i partner još mnogo volite…

Posao: Odnosi s osobama od autoriteta ili kolegama nisu baš sjajni. Trebate postići kompromis ili se do skore, sjajne prilike, primirite. Generalno gledajući, to je trenutno najbolje rješenje.

Zdravlje: Ugodite sebi, opustite se.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Dobijate odgovor na pitanje koje dugo izaziva vašu znatiželju. Razgovor, odmor ili vikend, zbližit će vas s osobom koju volite. Sedmica je obećavajuća ako ste i sami.

Posao: Suvišno je da se opterećujete suzdržanim odnosom između vas i kolega. U suštini, sve je dobro. Poznanstva su korisna za samopouzdanje i poboljšanje materijalne situacije.

Zdravlje: Vrijeme je da se dobro odmorite.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Intenzivira se sretna faza u vašem životu, a to se odražava i na ljubav. Odnos s osobom koju volite izvor je zadovoljstva. Ovo je izvrstan period i za zasnivanje porodice.

Posao: Cijeli period je dobar za timski dio posla. Osjećate se snažno, poletno, što doprinosi izvrsnom raspoloženju. Sve ukazuje na relacije koje imaju velikog značaja za budućnost.

Zdravlje: Imate gotovo nepresušnu energiju.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Značajna sedmica za ljubav! Ako ste slobodni, želite da promijenite status. U slučaju da ste imali problema s voljenom osobom, vrijeme je da sve preokrenete u svoju korist.

Posao: Postoji niz povoljnosti da ostvarite, bar dio, poslovnih želja. Moguće je da dobijete pravi, novi ili bolje plaćen posao. Ako je novac predstavljao najveći problem, dolaze bolja vremena.

Zdravlje: Sve bolje se osjećate.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Osmjehuje vam se istinska sreća. Veza je sve kvalitetnija, puni ste ljubavnog zanosa, sretni ste i zadovoljni.  Ako ste sami, u susret vam dolazi nova, velika ljubav.

Posao: “Na redu” je poslovna i  finansijska ekspanzija, uspjeh i dobitak. U skladu s tim, želite razviti drugačiju strategiju, unaprijediti poslovanje i svoj status podići na novi, viši nivo.

Zdravlje: Što više boravite u prirodi.

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Dolazi period harmonije, s mnogo toga lijepog u vašem sentimentalnom životu. Sve su bolje relacije s osobom koju volite. Posebno je ugodan i ljubavlju ispunjen vikend.

Posao: I na poslovnom planu možete biti zadovoljni. Slijede dobri potezi, uspješan dogovor ili konkretan ugovor. Sve to obećava više nego solidnu zaradu. Dobra je i umjerenija varijanta.

Zdravlje: Veoma dobro se osjećate.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti