Udala se najstarija Kardashianka?

Piše: Redakcija

Svjetski poznata starleta Kourtney Kardashian prije nekoliko dana objavila je fotografije iz Las Vegasa, a u kratkom upisi poručila je: ‘Što se dogodi u Vegasu…’, napisala je Kourtney, a odmah joj se javila i prijateljica Alabama Barker komentirajući kako je jako sretna zbog njih. Nedugo nakon zanosna crnka pozirala je s velom na glavi pa je i taj potez pokrenuo dodatna šuškanja. ‘Izgleda da je Kourtney napokon odlučila izgovoriti ‘sudbonosno da’. Bilo je i vrijeme. Čestitamo’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.


Krajem januara, Kourtney Kardashian obznanila je da hoda s 45-godišnjim američkim muzičarem Travisom.  Dugogodišnje prijateljstvo prešlo je u romansu, izjavio je neimenovani izvor tada za ET. ‘Kourtney i Travis imali su platonsku ljubav godinama, bili su obiteljski prijatelji jako dugo, ali nedavno se dogodila iskra među njima i prešla je u vezu’, kazao je.

Podsjetimo, Barker je otac 17-godišnjeg sina Landona i 15-godišnje Alabame koje je dobio s bivšom suprugom Shannom Moakler, dok Kourtney Kardashian ima djecu sa Scottom Disickom. Majka je 11-godišnjeg sina Masona, osmogodišnje Penelope i šestogodišnjeg Reigna.

Izvor:story

(Dž.S.)

Pročitajte još