Adele iznenadila izgledom, pokazala i dečka?

Piše: Redakcija

Od kada je prošle godine za svoj rođendan pokazala da je smršavila više od 40 kilograma, strani mediji se utrkuju da uslikaju pjevačicu Adele.

Međutim, ona se skoro potpuno povukla sa javne scene i rijetko je možemo videti na javnim događajima.

Ipak, sada se pojavila na petoj utakmici NBA finala u Finiksu. Na sebi je imala crne farmerke i sandale na štiklu, a iako je nosila ogrtač u animal printu, jasno se vidjelo da Adele izgleda bolje nego ikad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@officialadelefanpage)


Sjedila je gotovo uz sam teren, u društvu Richa Paula, sportskog agenta koji zastupa košarkašku legendu Lebrona Jamesa, a sve vrijeme je navijačkim rekvizitom bodrila Sanse.

Da među Adel i Paulom ipak nešto više od prijateljstva, izlanuo se ESPN-ov novinar i komentator, koji je u podcastu nakon utakmice rekao da su Adele i Paul par.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@officialadelefanpage)


 

Rich je poveo svoju djevojku da utakmicu gleda pored Lebrona. Njegova djevojka je Adele. Ovo je prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti – rekao je novinar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@officialadelefanpage)


Izvor:Telegraf

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti