Balie nacrtala tatu: Ella i Charles objavili crtež, fanovi oduševljeni

Piše: Redakcija

Balie Dee trogodišnja je kćerkica influencerice Elle Dvornik Pearce i Charlesa Pearcea. Osim što roditelji često na Instagramu dijele dogodovštine sa svojom djecom, Balie i malenom Lumi Wren, sada su se na toj društvenoj mreži pohvalili i crtežom kojeg je napravila njihova starija kćerka.

-Apstraktni ja iz ruke Balie, trogodišnjakinje, napisao je ponosni tata Charles na storyju uz fotografiju koju je podijelio s Ellinog profila. A ispod izvorne Elline objave, pak, nanizali su se komentari.

„Pa bolje crta nego ja“, napisao je jedan Ellin pratitelj, dok je drugi zaključio „pa i da nam nisi rekla, pogodili bi“. „Masterpiece“, „Genijalno“, „Odlično, odmah istetovirati“, dodali su drugi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

„Ovo je vrh. Balie ima smisla za boje skroz“, zaključila je pratiteljica, dok je druga dodala kako „Ovo treba objesiti na zid!“.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti