Ovako se ispisivala historija u domaćem showbizu, Lepa Brena se prisjetila maestralnog koncerta

Piše: Dž. S.

Lepa Brena na svom Instagramu podijelila je zanimljivu fotografiju s pratiteljima. Naime, prisjetila se maestralnog koncerta koji je održan u Sofiji 1990. godine. U članku koji je objavila, vidi se njen spektakularan dolazak s helikopterom. Sa stilom, kako to samo Brena zna. „Zvijezda je sišla s neba, glasio je tadašnji naslov u jednim novinama.

-Na današnji dan, napisala je Brena uz emotikone srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


Komentari su se nizali ispod objave.

„Jedna jedina,neponovljiva“, „Bilo je nezaboravno“, „Da sjećam se“, Više desetina hiljada očajnika ostalo je izvan stadiona”.. Ima li kod nas neki rekord da ga ne drži Brena“ „Da da to je dokaz da bila i ostat će jedna jedina i neponovljiva“ Bila je ,bit će i ostat će legenda, dugo, dugo,godina,jedna je lijepa i jedinstvena Lepa Brena“, neki su od komentara.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti