Jelena Karleuša pokazala impresivne pokrete

Piše: Redakcija

Ona voli brendirane krpice i to nije tajna. Chanel, Prada, Gucci, Louis Vuitton samo su neki od svjetskih brendova čiji primjerci se nalaze na policama luksuznog ormara srbijanske pjevačice Jelene Karleuše. No, osim luksuzne garderobe, pjevačica se voli hvaliti vitkim tijelom pa se često na koncertima pojavljuje u kombinacijama koje više otkrivaju nego skrivaju, a i svaki slobodan trenutak voli iskoristiti za pokazivanje svojih oblina.

To je napravila i ovaj put pa je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Osim što je pokazala savršeno vitku figuru, Jelena je dokazala a kako je itekako savitljiva, a fanovi su oduševljeno komentirali njezine impresivne pokrete.

Čini se da je Jelenina fotografija postala prava motivacija brojnim obožavateljima s obzirom na to da su iz minute u minutu nizali pozitivne poruke komentirajući kako je lijepo vidjeti ženu u njezinim godinama koja toliko brine o svoj tijelu.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti