Rade Šerbedžija danas slavi 75. rođendan

Piše: Redakcija

Rade Šerbedžija, jedna od najvećih regionalnih glumačkih legendi. Kroz dugogodišnju karijeru bio je dio velikih projekata, kako na Balkanu, tako i u Hollywoodu. Zbog toga je i često nagrađivan, a može biti ponosan i na privatni život. U svakom slučaju, danas može biti sretan zbog svega što je uspio i s velikim osmijehom dočekati 75. rođendan.

Njegova je karijera zasjala i ‘preko okeana pa je tako jedan od rijetkih domaćih glumaca koji češće glume na engleskom jeziku. ‘Radi se o tome da glumac na stranom jeziku može nešto napraviti u filmu. No danas je to teže. Prije se nije obraćala prevelika pozornost na akcent, dok danas u hollywoodskim filmovima stranac, pa čak i Englez, vrlo teško može dobiti glavnu ulogu’, objasnio je prošle godine.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti