Zanimljivi načini treniranja dok ste na odmoru

Piše: Redakcija

Postoji najmanje pet načina da vježbate dok ste na odmoru i uživate u čarima mora, pijeska i sunca . Jednostavno, opušteno, a čak i zabavno.

Plivanje

Brojne su prednosti plivanja koje pripada vrhunskim vrstama aerobnih vježbi i idealan je način da se rashladite i uživate u moru. Plaža je liojepa, ali iskoristite divno more za vježbanje.

Igrajte se talasima

Ako vidite da je more još olujno i nije za plivanje, sjedite ispred i skačite u talase sa prijateljima. Padneš, ustaneš, skočiš. Ako to radite pola sata, nema boljeg aerobika.

Pravite zamkove u pijeskuOsim što ćete se sjećati svojih bezbrižnih dana iz djetinjstva, to je vrlo moćna vježba, čak i ako se ne čini tako. Dođete i odete da napunite kantu vodom, pravite čudne poze da biste gradili i pravili rupe. I sve ovo pod suncem. Zabavna igra odlična je vejžba za vaše tijelo.Trčanje 
Ako trčite bosi na plaži, još više vježbate mišiće nogu. Ako je pijesak vreo i trčite brzo,  na taj način ćete sagorjeti još veći broj kalorija.RoleriOmiljeni način kretanja koji se dinamično vraća i čini se cool. Idete gdje god želite sa stilom i sagorite puno kalorija.
(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti