Zavirite u ekstravagantni dom Sarah Jessice Parker vrijedan 15 miliona dolara

Piše: Redakcija

Planetarno popularna glumica Sarah Jessica Parker i njen suprug Matthew Broderick posjeduju nekoliko veličanstvenih nekretnina u Americi, a jedna od najupečatljivijih je upravo ona na Menhetnu, koju su više puta oglašavali za prodaju.

Početkom ove godine, kako su prenijeli strani mediji, njihov gradski dom prodat je u vrijednosti od 15 miliona dolara, što je bilo sasvim dovoljno glumici da ga se odrekne, sudeći po tome da ga je par platio svega 3 miliona dolara davne 2000. godine.

U dom Sarah Jessice Parker uloženo je puno truda i ljubavi, shodno tome bio je potpuno renoviran u odnosu na prvobitno stanje u kakvom su ga kupili.

Govorilo se da su renovacije pokrenute sa ciljem da zarade novac naknadnom prodajom kuće.

Na kraju to su i uspjeli, ali su bili izuzetno nostalgični jer je njihov dom bio obojen uspomenama na prve dječije korake kao i na romantične večeri pored kamina.

Inače, par sve više vremena provodi daleko od gradskog meteža, u Hamptonsu, gdje imaju vikendicu.

Izvor: Story.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti