Jedan od najpopularnijih televizijskih programa prestaje se emitirati nakon 17 godina postojanja

Piše: Redakcija

Jedan od najpopularnijih televizijskih talent showova X-Factor prestat će se u Velikoj Britaniji emitirati nakon 17 godina postojanja. Kako piše Daily Mail, muzički mag Simon Cowell odlučio je zaključiti svoj show jer “ne želi da postane šala”.  Iako je format u cijelom svijetu još uvijek uspješan, čini se da je Cowell u Velikoj Britaniji prihvatio da je postao malo “ustajao” pa je navodno odlučio odložiti ga na pet godina, ali izvori tvrde da je malo vjerovatno da će se ikada vratiti.

– Globalno, to je još uvijek fenomen i svake godine sakuplja milione. Ali, u Velikoj Britaniji nema sumnje da je priča  postala pomalo ustajala. Simon ostaje na vrhu svoje igre i zna napraviti pogodak. On ima prava na emisiju i to je njegov poziv – ne i TV -ov – bez obzira na to odustaje li od toga ili ne – rekao je izvor za “The Sun”.

Izvor je objasnio da Simon ima mogućnost da 2023. vrati talent show, ali smatra se da je  usredotočen na svoj novi show Walk The Line.  Posljednja sezona X-Factora u Velikoj Britaniji emitirana je 2018. godine, a osim Cowella, u žiriju su bili Louis Tomlinson,  Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field.

Izvor: Vecernji.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti