Jennifer Aniston otkrila jednostavan trening kojim održava liniju

Piše: Redakcija

Nije tajna da se slavna glumica Jennifer Aniston hrani zdravo, a otkrila je kako ima i veliku samokontrolu po pitanju procesirane hrane, slatkiša i alkohola.

Naime, Jennifer je glavna zvijezda septembarskog izdanja američkog magazine InStyle. Glumica krasi naslovnicu magazina, a tim povodom dala je i veliki intervju u kojem je, između ostalog, progovorila o svojim prehrambenim navikama i tjelovježbi.


Rekla je kako, kada je pod stresom, pojede komadić čipsa, a kada ju je novinarka upitala da pojasni je li to stvarno u pitanju samo jedan komad, Jennifer je odgovorilaNajčešće. Dobra sam u tome. Pojest ću jedan bonbon, jedan komadić čipsa. Znam, to je tako dosadno.

Kada su u pitanju alkoholna pića, pije isključivo dvije vrste – margaritu bez šećera i martini, a zaustavlja se na najviše dva ili tri pića.

Naravno, fit figuru ne bi mogla imati bez redovite tjelovježbe u kojoj oduvijek uživa.

Prošle godine imala sam jednu ozljedu i mogla sam se baviti samo pilatesom kojeg stvarno volim, ali nedostajalo mi je ono pravo znojenje kada dam sve od sebe. Zato se sada vraćam svojoj 15-15-15 rutini. Potreban mi je taj tip kretanja pa makar samo skakala po trampolinu 10 minuta dnevno, rekla je Jennifer i opisala kako izgleda njen svakodnevni trening.

On se sastoji od tri vježbe na spravama koje izvodi u sljedećim intervalima:

– 15 min vožnje sobnog bicikla
– 15 minuta vožnje eliptičnog trenažera
– 15 minuta trčanja na traci

Izvor:zadovoljna

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti