Viralni trik za savršeno nanošenje ruža za usne

Piše: Redakcija

 

 

 

TikTok obiluje trikovima koji se tiču nanošenja make upa, a među videima koji su postali viralni je i onaj koji pokazuje kako savršeno nanijeti ruž i olovku za usne. Radi se o triku koji je san snova za sve one koji su lijeni kada je u pitanju šminkanje.

Trik je vrlo jednostavan. Morate čvrsto stisnuti usne tako da se vide samo njihove vanjske crte. Zatim uzmite olovku za usne i njome iscrtajte rubove usana te malo prijeđite i nabor između gornje i donje usne.

Sada je vrijeme za sjajilo za usne ili tekući ruž. U pravilu,potreban vam je aplikator kojim ćete nanijeti ruž na čcrsto stisnute usne.

Ruž povucite preko usana i ponovno prođite i nabor.

Kada ste stavili dovoljno ruža, usne malo protrljajte. U tim trenucima događa se čarolijaKada otvorite usne one će biti savršeno iscrtane i izgledat će punije.

Kako bi vam cijeli postupak bio jasniji pogledajte videe u nastavku:

@natalieeviothis new liner trend. wait for it 🤭 ##foryou ##makeup♬ Thot Shit – Megan Thee Stallion

Izvor:zadovoljna.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti