Jelena Rozga u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti, pratitelji joj poručili da blista

Piše: Dž. S.

Popularna pjevačica Jelena Rozga na svom Instagram profilu objavila je fotografiju. Naime, pozirala je u prelijepoj, cvijetnoj dugoj haljini s velikim izrezom, te je pokazala kako uživa na suncu.

Oduševila je pratitelje kao i uvijek, a neki su joj pručili da blista. Za objavu je dobila preko 15 hiljada lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


„Ljepota najvoljenija“, Blistaš“ Ljepotica, „Pa ti si najljepša, Ti dobra ženo, samo su neki od komentara na društvenoj mreži.

Inače, lijepa Jelena kao da ne stari, godine joj ne mogu ništa. Mnogi je smatraju najzgodnijom ženom. Ozbiljniju muzičku  karijeru započela je 1996. kao pjevačica grupe “Magazin”, a samostalnu deset godina poslije. Jedan od prvih nastupa Jelena je imala sa 17 godina u Splitu na takmičenju pjevača amatera “Zvuci Jadrana”, gdje je osvojila Zlatna Gospa za najbolju interpretaciju s pjesmom “Ti si želja mog života”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti