Lavica, odnosno strastvena kraljica

Piše: Redakcija

 

Vector of a lion female design on white background, Wild Animals.

Žena rođena u znaku Lava je senzualna i odlučna, veoma lako svojim neodoljivim šarmom osvoji sve muškarce u svojoj blizini. Međutim, to nije ono što ona zaista želi. Treba joj pravi muškarac, koji će je znati “obuzdati” na pravi način. Ispod njene vatrene površine krije se beskrajna emotivnost i toplina. Na ljubav i sitne znakove pažnje uzvraća odanošću. Strastvena je, razigrana i veoma živahna.

Kada je ljuta, najbrže ćete je oraspoložiti komplimentima i razmaziti poklonima. Lavica je inteligentna, duhovita, snažna i kreativna. Kao prava kraljica, zna da uživa u luksuzu. Ima profinjen ukus, osjetljiva je na svoj izgled i na sliku koju ostavljaju u društvu. Obasipajte je pozitivnim stavom i dobit ćete od nje maksimum. Žudi za osmijesima, komplimentima i toplim osjećanjima. Mora biti sigurna da bez nje teško možete zamisliti život.

Intenzitet i strast koji su zastupljeni u svim oblastima njenog života, vrhunac imaju u njenom ljubavnom životu. Lavica traži veliku ljubav. Lako se zaljubi, a kada se to dogodi, onda je duboko i potpuno. Zna da bude veoma posesivna, pa zato pazite šta radite. U vezi je potpuno odana svom partneru. Može pružiti vrhunsku sreću i zadovoljstvo voljenom muškarcu, ali i poniziti ga, ako ne posjeduje vrline koje traži kod partnera.

Stalno hvalite njen izgled, inteligenciju i sve ono što joj je bitno. Treba joj mnogo pažnje i ugađanja kako bi se osjećala sretno i sigurno. Neprestano joj dajite do znanja da je za vas najvažnija osoba. Ne gledajte druge žene, jer mora biti jedina u vašim očima. Ipak, dopustite joj da blago flertuje, jer Lavica tako samo “provjerava” svoj šarm. Predložite joj uzbudljive aktivnosti, učinite da joj svaki novi dan bude zanimljiviji od prethodnog…

Priredila: Hedija Mehmedić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti