Britney Spears slobodnija nego ikad: Fotkom u toplesu iznenadila mnoge

Piše: Redakcija

Britney Spears ponovno je objavila fotografije u toplesu. U podužem opisu pored fotografija osvrnula se na glasine da je operirala grudi i da je trudna.

– Ne, ljudi. Nisam bila na operaciji grudi i nisam trudna. Imam grudi na ovim slikama jer sam se najela – napisala je pjevačica.

Objasnila je pratiteljima zbog čega objavljuje polugole fotografije.

– Kad je ženi vruće i želi skinuti sloj odjeće… Ne, ne govorim u striptiz klubu ili na nastupu. Samo u praktičnoj mjeri, kad ste u svom automobilu i shvatite da nosite majicu dugih rukava usred ljeta. Neposredna reakcija svake žene koja skinula dio odjeće je – osjećam se prokleto bolje. Stoga i mislite da izgledate bolje – kaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

– Imala sam milion nastupa gdje sam to napravila i, na moj užas, ponekad nisam izgledala tako sjajno. Puno puta. Sramotno je, ali u svojoj mašti sam se osjećala odlično – objasnila je, te dodala kako su je nastupi učinili previše svjesnom svog tijela i da to nije privlačno.

Britney je pretpostavila da će je pratitelji pitati zašto baš sada pokazuje svoje tijelo na društvenim mrežama, pa je i za to imala spreman odgovor.

– Htjela sam sebe vidjeti na lakši način, golu, kakva sam i rođena. Kad ponovno pogledam fotografije koje sam objavila, suludo je. Vidjeti sebe u najčišćem obliku dokazuje mi da bol, suze i teški tereti nisu ono što ja jesam. Ja sam žena. Lijepa, osjetljiva žena koja treba pogledati sebe u svojem najčišćem obliku – objasnila je.

Zaključila je da neće snimati fotografije u toplesu do kraja života, tvrdeći da bi joj to onda postalo dosadno. Kad je nedavno objavila fotografije u toplesu, njezini fanovi poigrali su se riječima i napisali “free Britney” (oslobodite Britney).

Izvor: Index.hr

(L. M.)

Pročitajte još