Ovim haljinama ne prestaje rasti popularnost, a sada znamo i koje su verzije najtraženije

Piše: Redakcija

 

U modnoj eri 90-ih popularnim odjevnim komadom učinila ih je britanska ikona stila Kate Moss, a u vremenima kada modnom scenu vlada nostalgija nimalo ne čudi činjenica da haljine slip kroja već nekoliko uzastopnih sezona slove za jedan od najpopularnijih modela.

Njihov minimalistički dizajn i lakoća nošenja ono je što ih danas čini jednim od najpopularnijih modela haljina na modnoj sceni, a zahvaljujući svojoj višesezonskoj vladavini danas slove za isplativu modnu investiciju i neupitan klasik u ormaru.

Posljednjih sedmica u različitim modelima slip haljina ponovno su se mogle ugledati slavne trendseterice poput novopečene milijarderke Rihanne, britanske ikone stila Alexe Chung i glumice Zoe Kravitz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vibe (@vibe_dating)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lilyhanbury (@lilyhanbury)


Predstvanici poznate modne tražilice Lyst vjeruju kako se upravo zahvaljujući njima haljine slip kroja ovih dana intenzivno pretražuju.

Prema prikupljenim podacima, od početka augusta pretrage za slip haljinama porasle su za 34 posto, a sada je poznato i kakve verzije ovog modnog hita iz 90-ih danas najviše zanimaju kupce širom svijeta.

Kako se ističe, slip haljine u zemljanim te pastelnim tonovima i nijansi nude sada su najtraženije, a modni kupci ovih su dana podjednako privučeni babydoll verzijama slip haljina te inačicama ukrašenim čipkom. U posljednje dvije sedmice pretrage za navedenim verzijama haljina slip kroja skočile su za 41 posto.

Izvor:tportal

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti