Neka vaši mališani krenu u školu sa stilom

Piše: A.K.

S obzirom na to da nam se bliži početak nove školske godine, ne sumnjamo da su vaši školarci već počeli pripremati odjevne kombinacije. Iz japanki i sandala je teško uskočiti u zatvorenu obuću i školsku klupu, zato im pomozite prilikom odabira laganije odjeće s kojom će biti ispoštovan dress code.

Prvi dan škole je posebno značajan ukoliko imate prvačića, ne sumnjamo da ćete taj događaj zabilježiti fotografijom. Svojim školarcima ponudite odjeću koja će im se dopasti, a koja je dovoljno prijatna da u njoj sjede u učionici.

PRIJATNI MATERIJALI

Za djevojčicu izaberite odjevne komade koji nikad ne izlaze iz mode, a sve nas asociraju na dane provedene u školskim klupama. Haljina bez rukava savršeno se uklapa preko bijele košuljice. Uz outfit kombinirajte bijele čarape i tamne cipelice.

Osluškujte prema kakvom stilu vaše dijete pokazuje najviše naklonosti. Kombinacija udobnih tena i košulje sigurno nikad nije ljepše izgledala.

Umjesto bermuda izaberite lagane pantalone od pamuka, lana ili drugog prijatnog materijala.

Teksas

Teksas će zasigurno ostati na vrhu liste neprolaznih trendova.

KODEKS OBLAČENJA

Kodeks oblačenja u školama podrazumijeva da se ne dolazi u kratkim suknjama, šorcevima, majicama na bretele, iscijepanim pantalonama, pirsinzima, nalakiranim i dugim noktima, te odjeći koja na sebi ima neprimjerene printove ili natpise.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti