Eksperimentišite: Zabavni i trendy načini da nosite biciklistički šorc ove jesenje sezone

Piše: Redakcija

Biciklističke se mogu nositi na milion načina, a mi vam otkrivamo kako da ih kombinujete krajem ljetne i početkom jesenje sezone.

Ovaj udoban, praktičan i sasvim jednostavan komad zavladao je scenom i omogućio nam da se poigravamo sa svojim stilom i pravimo nezamislive kombinacije koje uvek nekako izgledaju trendy.

Tako će one imati posebno mjesto i u jesenjoj sezoni, a ovo su samo neke od bezbroj ideja za nošenje ovog šorca.

Biciklističke i duks

Pripijen šorc izgledaće sjajno u kombinaciji sa nešto širim duksom na navlačenje, bez obzira na to ima li on kapuljaču ili ne! Ovo izdanje idealno je za nešto ležernije prilike i kada želite da izgledate kao da se niste previše bavili svojim izgledom, recimo za izlazak na jutarnju kafu.

Dodajte tome minimalistički nakit, jednostavnu ogrlicu ili jedan simpatičan prsten i imate ultimativni street style look za svaki dan!

Biciklističke i tipično jesenji stil

Biciklističke sve češće se nose sa štiklama, a trend koji tek zahvata modni svijet jeste kombinovanje sa čizmama s visokim potpeticama. Ovo je sjajan način da izgledate interesantnije i modno osvješćeno, posebno ako sve začinite ostatkom odjevne varijante u tipično jesenjem stilu: sa džemperom, mantilom, toplijim maramama i sl.

Biciklističke i puf rukavi

Izvor:glossy

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti