Dva pitanja koja ne trebate postavljati na prvom sastanku

Piše: Redakcija
Znamo šta mislite, da ne postoje pravila u odnosima i sastancima i da moramo da radimo onako kako se osjećamo.

Ali kada stres i stid prevladaju, postoji mogućnost postavljanja pitanja koja su prilično neprijatna (barem za prvi sastanak). “Da li želite da zasnujete porodicu?”, “Sa koliko njih si bio?” i “Zašto si se razveo?” – loš je početak. Naravno, treba pitati sve ono što vas zanima, ali postoje drugi, treći, dvadeseti sastanak.

“Koliko zarađuješ mjesečno”?Istina je da su mnogi ljudi apokaliptični od početka poznanstva i postoji mogućnost da će to sami o sebi reći. Ali nepristojno je postavljati takva pitanja koja se smatraju sumnjivim i uključuju osetljive lične informacije. Ako se poznanstvo nastavi, ionako ćete saznati.

“Zašto si raskinuo sa prethodnom djevojkom”?

Još jedan podatak koji nije neophodan na početku poznanstva. Da li ste spremni da učite o prošlosti? Da čujete o nevjerstvima, toksičnom ponašanju i slomljenim srcima? Fokusirajte se na flert i ne zanemarujte znakove upozorenja. Instinkt će vas informisati bolje od priče o bivšoj.

Izvor: Ženski magazin

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti